יום הולדת הוא זמן לחשבון נפש. אז אני מביטה לאחור ונזכרת מה גרם לי להתחיל לכתוב. אין מקריות בחיים, ופגישה עם עיתונאית מקסימה שראיינה אותי בנקודת מפנה בחיי, הובילה לכתיבה במגזין עיצוב, שהובילה לכתיבה במגזין האינטרנטי "און לייף", וכששתי הפלטפורמות הללו כבר לא היו רלוונטיות, הראש נותר עם כל הרעיונות והמחשבות העיצוביות שהתרוצצו להן ללא מנוח. אז פתחתי בלוג, והוא היווה לי יומן מחשבות עיצוביות. הפוסט הראשון נכתב ולא פורסם במשך שלושה ימים. לא הצלחתי ללחוץ על מקש ה"פרסם". האצבע רעדה. ביום הרביעי החלטתי שאני קופצת למים. שבעצם הכתיבה היא עבורי ואם יקראו אותי זה יהיה הדובדבן שבקצפת.
אתם הדובדבן שלי. מעל 5000 קוראים בחודש!!!! מודה לכל אחד ואחת מכם.
14 פוסטים כתבתי השנה, כששני הנקראים ביותר היו: "על בריקים, גבס ובית המקדש" ו"הירוק היום ירוק מאוד".
חייבת להודות, שאלה גם השניים האהובים עלי, והפוסט הירוק גרם לי לייצר פינות חדשות בבית.
וגם אצל לקוחותי. את העציצים הכנתי מקופסאות שימורים שנצבעו בצבע ספריי. מתנה לרגל המעבר לדירה.
בשנה החמישית שלו, הבלוג ימשיך לעדכן אתכם בטרנדים הכי חמים, בהגיגי העיצוב שלי, בפרוייקטים יפים, ויש באמתחתי ראיון אחד ומיוחד עם כוהנת לייף סטייל מהממת. תמשיכו לעקוב, יהיה פה חם.
ומה מצפה לנו בעולם העיצוב בשנה הקרובה:
קטיפה ירוקה! ובכלל קטיפה. ותזכרו איפה ראיתם את זה לראשונה:) כבר לפני כמה חודשים כתבתי לכם שהקטיפה נכנסת חזק לעיצוב הבית בפוסט על תערוכת העיצוב במילאנו.
ירוק עמוק יככב על קירות הבית ובבדי הריפוד (אוהבת ומאמצת אם כי לא נפרדת מהכחול העמוק)
אריחי טרקוטה ובריקים אדומים- שילוב של מקסיקו, איטליה וברוקלין. יקח זמן להתרגל לכהות ולכבדות שלהם, נצטרך להשתמש בהם בתבונה כיוון שאנו מדינה חמה (אבל גם מקסיקו ואיטליה ושם הם מככבים שנים רבות), ולשלב אותם במינונים נכונים. ובכלל צבעי אדמה נכנסים חזק לבית. לפני 5 שנים פרוייקט הגמר שלי עסק בעיצוב והלבשת דירה בסגנון מקסיקני-איטלקי, והשתמשתי באריחי טרקוטה כבר אז. כמה משובב את הנפש לראות אותם עושים קאמבק.
השעם הוא החומר הכוכב התורן. אנחנו כבר רואים אותו מציץ, ולאט לאט הוא יכבוש את קירות חדר העבודה לנעיצה בנוסף להיותו חומר מבודד מרעש. כמו כן נראה אותו בשולחנות הסלון ושולחנות הצד.
ואם ביומולדת עסקינן, איך אפשר בלי עוגה?
יש לי כמה מתכונים מנצחים, שאת חלקם כבר חלקתי אתכם, (תמצאו אותם בקטגוריית "מתכונים"), הפעם חולקת את המתכון המנצח שלי לעוגת שוקולד (חלקכם אולי מכירים אבל מי שלא, התבנית תתחסל בשנייה):
אופן ההכנה
כוס שוקולית, כוס סוכר, כוס שמן, 4 ביצים טרופות בטמפ' החדר, חצי מיכל שמנת מתוקה. לערבב היטב.
להוסיף כוס קמח מנופה ולערבב מעט.
35 דק' בטמפרטורה של 180 מעלות.
לציפוי -חפיסה שוקולד מריר איכותי וחצי מיכל שמנת מתוקה להמיס במיקרו ולשפוך על העוגה בעודה חמה.
וכמובן ההגרלה השנתית לקוראי הבלוג הנאמנים- שעת ייעוץ מתנה ממני. השנה הזוכה היא- אברוצקי אילנה.
מאחלת לי להמשיך ולכתוב, נהנית ממך בלוג יקר שלי. שתמשיך לגדול, לצמוח ולפרוח.
ועד הפוסט הבא,
שלכם באהבה,
רוית
- כן אני יודעת שאתם קוראים, אבל אשמח גם לתגובות. תמיד כייף לקרוא אתכם.
12 מחשבות על “יום הולדת 4 לבלוג- פוסט מלא הפתעות”
מזל טוב. קוראת אותך מתחילת הדרך ונהנת מכל פוסט.
צביה יקרה, איזה כייף לקרוא. מחמם את הלב. תודה לך
מזלטוב לבלוג ולכותבת אותו. מי ייתן ותמשיכו שניכם להופיע ולהפיץ את כל היופי והאופי המיוחד שלכם..אוהבת מאוד לקרוא ולהנות מהתמונות המקוריות ועכשיו אצה לי גם לרשום את מתכון השוקולד. לשנה נוספת של יצירה והנאה לכולנו. תודה
נויה יקרה,
המון תודה על זה שאת קוראת, עוקבת, מגיבה ומפרגנת. לא מובן מאליו. נשיקות
מזל-טוב מותק! מאחלת לך עוד הרבה שנים של כתיבה מוצלחת 3>
תודה רבה יונית?
מזל טוב!! עוקבת אחרייך כבר הרבה זמן (בדר"כ בשקט..) ושואבת ממך הרבה השראה עיצובית ומקצועית (עוד לא שם, אבל זה החלום). לעוד הרבה שנים של יצירה, יופי וסיפוק!
היי שלי,
מחמם את הלב לקרוא. תודה רבה לך
הרבה טעם טוב, עידון,עיצוב עכשווי ,אלגנטיות הירוק מקסים ובכלל ,מעצבת לתפארת.אהבתי הכל!!
תודה רבה:)
איזה פוסט כייפי ושמח!
מאחלת לך להמשיך לעבוד במקצוע הזה שאת אוהבת וטובה בו,
שתמיד תשמחי בו ותשמחי אנשים חדשים, בכל פעם מחדש,
מאחלת לך שיהיה לך כיף לפרסם בבלוג עוד הרבה פוסטים טובים אחרים (כי אנחנו ממש נהנים מהצד השני של הצג),
ושיתרבו הקוראים. מי שלא כאן עדיין לא יודע מה הוא מפסיד, והכל בפשטות ובעדינות.
תודה!
מזל טוב:)
מרים ריגשת אותי מאוד. תודה רבה לך